
Суп із кроликом та рисом
Страви з кролятиною вважаються дієтичними: це ніжне і делікатне м'ясо практично не містить жиру, а тому доведеться до душі тим, хто ретельно стежить за своїм здоров'ям і дотримується дієти. Якщо Ви належите до їх числа або просто бажаєте побалувати себе смачним, корисним і ситним обідом одночасно, рекомендуємо приготувати саме такий суп. Не всі зважаться покуштувати супчик з м'ясом цього пухнастого звіра, найближчого родича зайця, адже багато хто упереджено до нього ставиться. Однак, повірте: цей ароматний, поживний і густий супчик із золотистим бульйоном того вартий. А якщо додати солодкий болгарський перчик, молоді кабачки, пучок свіжої зелені і пряну спецію шафран – смачніше подвійно.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис пропарений
40 г.
Цибуля порей
1 шт.
Кролик
500 г.
Кабачок
2 шт.
Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г
1 шт.
Картопля фасована
2 шт.
Морква
1 шт.
Шафран Kotanyi натуральний 12г
2 г.
Сіль морська Kamis в млинку 90г
за смаком
Кріп 70г
0,5 пучка
Етапи приготування
01
Відварити бульйон на кролику. Після, витягнути м'ясо з бульйону, остудити, нарізати на шматочки.
02
Картоплю, кабачки, перець, цибулю і моркву нарізати на кубики, відварити в бульйоні.
03
Окремо відварити рис разом із шафраном, після злити воду, промити рис під водою.
04
Подрібнити кріп, всипати рис в суп, додати кріп.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів