
Свинина в молоці
М'ясо за запропонованим рецептом відрізняється ніжністю, воно просто тане в роті. А виходить воно таким завдяки способу приготування: свинина запікається в духовці в молочному соусі. Треба зауважити, що молоко має здатність змінювати смак звичних продуктів. У даному випадку м'ясо воно зробить м'якшим і ніжнішим. До того ж додасть до звичних м'ясних ароматів свої молочні нотки. Це ще один варіант приготування свинини. Варіант дуже цікавий. Нові смакові відчуття Вам гарантовані.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
1 кг.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
0,5 л.
Борошно 7 1кг
2 ст. л.
Приправа Мрія до м'яса 25г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Етапи приготування
01
Борошно прожарити на розігрітій сковороді, постійно помішуючи. Довести до пісочного відтінку.
02
До борошна додати молоко і розмішати суміш до однорідного стану. В отриману суміш додати приправу, сіль.
03
Викласти нарізане шматочками м'ясо в форму для запікання, попередньо змастивши форму соняшниковою олією.
04
Залити м'ясо сумішшю борошна і молока. Запікати в духовці 180°С 50 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів