Голубці з грибами - Image

Голубці з грибами

Кількість порцій: 12Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

М'ясо з рисом - традиційна начинка голубців, але якщо готувати пісні голубці, то можна використовувати будь-які овочі, гриби, а також їх поєднання. Можна змішувати грибну начинку з рисом, гречкою або морквою, готувати їх в духовці або тушкувати в казані. Рецепт приготування голубців з грибами дуже простий і мало відрізняється від приготування звичайних голубців, але смак у цієї страви зовсім інший, не менш чудовий. Голубці виходять легкими і в той же час ситними, тому страва сподобається не тільки тим, хто дотримується посту або дотримується дієтичного харчування. Подавати голубці з грибами найкраще зі сметаною.

Інгредієнти

Капуста

1 головка

Гриби сухі

200 г.

Цибуля

1 шт.

Рис

1 кг.

Соняшникова олія

3 ст. л.

Томатна паста

1 ст. л.

Паприка

1 ч. л.

Сіль

1 ч. л.

Перець чорний мелений

1 ч. л.

Етапи приготування

01

Рис промити, гриби замочити в теплій воді.

02

Гриби віджати і пропустити через м'ясорубку.

03

Цибулю дрібно нарізати і обсмажити в олії до золотистого кольору. Додати пасту і ще хвилину смажити. Додати чайну ложку паприки, перемішати і зняти з вогню.

04

Змішати рис, гриби і цибулю. Додати спеції.

05

У капустяний лист завернути начинку. Викласти в каструлю, залити водою з невеликою кількістю соняшникової олії. Варити 40 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв