Сібас, запечений у фользі - Image

Сібас, запечений у фользі

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Сібас має різні назви в різних країнах. Крім нам звичної назви його також називають морський вовк, лаврак, бранціно, койкан, раньо, і це ще не всі варіанти. Ця риба досить приємна в роботі - її легко готувати і дуже легко обробляти. Вибрати якісну рибу теж не важко - достатньо натиснути пальцем на тушку сібаса. Якщо ямка, що утворилась, швидко вирівнюється, значить риба свіжа. Цю рибу можна і смажити, і запікати, і готувати на пару. Будь-який спосіб приготування відкриє весь спектр смаку сібаса. Подавати рибу можна самостійно, або з середземноморським салатом чи із запеченими овочами.

Інгредієнти

Сібас

1 шт.

Лимон

1 шт.

Олія оливкова

1 ст. л.

Сіль

за смаком

Фольга

1 шт.

Етапи приготування

01

Почистити рибу, вимити, висушити паперовими серветками.

02

Зробити по 2-3 поздовжніх надрізи з кожного боку тушки.

03

Рибу посолити. Змастити олією. В отримані надрізи покласти половинки часточок лимона.

04

Духовку розігріти до 210°C.

05

Обернути сібас в подвійний шар фольги і дуже добре загорнути краї, обмеживши доступ повітря.

06

Покласти в духовку на 20 хвилин. В момент закладки температуру зменшити до 180°C.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Іспанський суп «Олья Подріда»

Іспанський суп «Олья Подріда»

4

2 год 30 хв

Сібас, запечений у фользі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua