
Шоколадна манна каша з банановим мусом
Напевно Ваші діти люблять солодкі сніданки. До того ж «гидкою» манною кашею нагодувати їх практично неможливо. Ось і доводиться жертвувати здоровою їжею, замінюючи її всілякими солодощами, які шкідливі для здоров'я Вашої дитини. Пропонуємо Вам альтернативний варіант корисного, смачного і солодкого сніданку з манною кашею, тільки не звичайною, а шоколадною. Ніжне бананове пюре, збите з вершками і соком лимона, гармонійно підкреслює молочний смак манної каші з шоколадною пастою. Хрусткий фундук, присутній в десерті в якості прикраси, надає йому приємний горіховий смак. Діти будуть у захваті від такої смакоти. Та й Вам теж сподобається.
Інгредієнти
Крупа манна
300 г.
Нутелла
2 ч.л.
Банани
1 шт.
Вершки 33%
100 мл.
Сік лимонний
0,5 ч.л.
Фундук очищений
за смаком
Молоко
250 мл.
Етапи приготування
01
Молоко налити в невелику каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння. Обережно всипати крупу в молоко, постійно помішуючи, для запобігання появи грудочок.
02
Варити кашу протягом 5 хвилин на середньому вогні, до загустіння.
03
Зняти з вогню каструлю з кашею, вмішати нутеллу, накрити каструлю кришкою, дати постояти трохи.
04
Для приготування бананового мусу, банани очистити від шкірки, нарізати на шматки, додати в блендер, подрібнити. Додати в чашу блендера вершки і лимонний сік, подрібнити.
05
При подачі викласти кашу на тарілку, посипати фундуком, подавати з банановим мусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів