Соус із петрушки, часнику і яблук - Image

Соус із петрушки, часнику і яблук

Кількість порцій: 6Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Чудовий соус. Підкуповує прекрасним смарагдовим кольором. Гостренький на смак, дуже ароматний. Готувати його просто. Найбільш смачним соус виходить з найсвіжішої петрушки, зеленої-зеленої і дуже соковитої. Петрушка знищує запах часнику і робить аромат соусу ніжнішим. При відсутності кислого або кисло-солодкого яблука можна використовувати солодке, але тоді в соус доведеться додавати сік лимона. Соус поживний і корисний, містить масу вітамінів. Найкраще підійде до неяскравих страв.

Інгредієнти

Яблуко кисле

100 г.

Петрушка

70 г.

Соняшникова олія

2 ст. л.

Часник

3 зубчики

Вода

2 ст. л.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Яблуко, яке має бути соковите і кисле, розрізати навпіл.

02

Зняти шкірку з яблука, вирізати насіння і порізати його на шматки.

03

Часник очистити від лушпиння, а у петрушки обібрати листя від стебел.

04

Покласти в чашку для блендера шматочки яблук і часник, а також влити соняшникову олію і воду.

05

Посолити за смаком інгредієнти і збити блендером до однорідного пюре.

06

Потім додати в чашку листя петрушки і ще раз збити. Якщо соус буде збиватися важко, то можна додати ще воду.

07

Соус можна подавати до різних страв і запікати під ним м'ясо, рибу та птицю.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Соус із петрушки, часнику і яблук – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua