
Самбусики
Арабська кухня вміє дивувати, і рецепт самбусиків тому підтвердження. Араби вживають усі різновиди м'яса, крім свинини. Але традиційно, основою цієї страви є бараняче м'ясо. Хто не вживає таке м'ясо, можуть замінити будь-яким іншим, на свій смак. Незвичайні "арабські пиріжки" з начинкою із фаршу і сиру наситять вас вдосталь. Що ще може об'єднати дві абсолютно різні національності, як не бажання смачно і ситно попоїсти?! Пропонуємо прямо зараз зануритися в кулінарний світ східних країн, приготувавши хрусткі пиріжки з начинкою. Східна казка у вас на кухні може початися миттєво, і триватиме від початку приготування до апетитного поїдання дивовижної випічки.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
250 г.
Фарш свинячий
300 г.
Цибуля
1 шт.
Сир Фета Світ Сир 45%
100 г.
Бринза Кілія Балканська 45%
3 ст. л.
Часник
2 зубчика
Петрушка 70г
30 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю нарізати дрібними шматочками. Подрібнити 2 зубчики часнику. Змішати все з фаршем.
02
Обсмажити фарш на рослинній олії. Поки готується начинка, підготувати наступні інгредієнти: петрушку посікти, сир фета і бринзу нарізати на дрібні шматочки.
03
В остиглий фарш додати сирну масу (раніше нарізану). Посипати чорним перцем. Ретельно змішати.
04
Борошно просіяти на поверхню. Додати вершкове масло і соняшникову олію по 50 г. Сюди піде 5 ст. л. води. З цих інгредієнтів вимісити тісто і залишити на 10 хвилин.
05
Розкатати тісто в тонкий пласт. Вирізати з нього кружечки (діаметр 10 см.). Викласти в них фарш і закріпити краї вилкою. Готові самбусики помістити на пергамент і збризнути олією. Випікати в розігрітій до 180ºС духовці 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів