
Салат з цукіні з яблуками і волоськими горіхами
Цей салат незвичайний тим, що приготований з сирого цукіні. Завдяки тому що цукіні не піддається який-небудь термообробці, всі вітаміни, що містяться в ньому, залишаються в цілості й збереженні. Виходить дуже корисна страва. Користь цукіні полягає в тому, що він покращує травлення і виводить з організму шкідливі речовини. Цукіні також нормалізує обмін речовин, поліпшує склад крові, виводить з організму холестерин. У сирому вигляді цукіні хороший навіть в звичайному салаті, заправленому соусом або сметаною. Сирі терті цукіні - це відмінна добавка до салатів, а також чудовий гарнір до запеченої на грилі рибі. Готову страву перед подачею на стіл ставлять на годину в холодильник.
Інгредієнти
Цукіні
2 шт.
Яблука
1 шт.
Сметана
100 мл.
Огірки
1 шт.
Горіхи волоські
10 шт.
Етапи приготування
01
Цукіні промити, очистити від шкірки, нарізати тонкими півкільцями, покласти в миску. Посолити.
02
Яблука і огірки промити, очистити від шкірки, нарізати шматочками.
03
Змішати в загальній мисці цукіні, яблука і огірки.
04
Заправити салат сметаною із подрібненими волоськими горіхами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів