Салат "Морська зірка" - Image

Салат "Морська зірка"

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Представляємо вашій увазі, рецепт салату "Морська зірка". Рецепт приготування салату досить простий. Але навіть із самих звичайних інгредієнтів можна зробити незвичайну й дуже гарну страву. Як, наприклад, в нашому випадку з салатом "Морська зірка". Достатньо мати трохи бажання і фантазії. Важливим вважається також подача страви на стіл. Навіть, якщо сам салат досить простий, його можна вміло прикрасити і тоді простий салат перетвориться на шедевр. Ви можете не сумніватися, що наш салат не залишить нікого байдужим. Наша мила і цікава страва зачепить усіх за душу. У такому прекрасному вигляді його можна подавати не тільки своїм близьким, але й дорогим гостям. Салат відмінно прикрасить ваш святковий стіл.

Продукти для рецепту

Картопля фасована
55.20

Картопля фасована

за 1 кг

Інгредієнти

Картопля фасована

300 г.

Крабові палички вагові

200 г.

Огірки солені

100 г.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

2 шт.

Форель жива

150 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

за смаком

Лимон

1 шт.

Петрушка 70г

за смаком

Етапи приготування

01

Відварити картоплю "в мундирі" в підсоленій воді, до готовності. Остудити.

02

Яйця відварити протягом 10 хвилин з моменту закипання. Охолодити, заливши холодною водою.

03

Відварену картоплю почистити, натерти на дрібній терці.

04

Огірок натерти на дрібній терці.

05

Крабові палички порізати дуже дрібними шматочками.

06

Яйця почистити, натерти на дрібній терці.

07

Картоплю перемішати з 2-3 ст. л. майонезу. Викласти на пласку велику тарілку у формі п'ятикутної зірки.

08

Зверху картоплі викласти огірок, трохи посолити, полити майонезом.

09

Зверху огірків викласти крабові палички, трохи посолити, полити майонезом.

10

Яйця змішати з невеликою кількістю майонезу і дрібкою солі. Викласти зверху крабових паличок.

11

Далі необхідно покрити весь салат пластинками червоної риби.

12

Решту крабових паличок порізати дуже тоненькими шматочками товщиною 1-2 мм.

13

Розкласти нарізані палички по краю «щупалець» у вигляді «присосок».

14

Прикрасити салат часточками лимона і петрушкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв