Рисові биточки з грибами - Image

Рисові биточки з грибами

Кількість порцій: 3Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Любите рис і шукаєте різні варіанти його приготування? Приготуйте з рису биточки з грибами. Смачна і швидка в приготуванні страва. Ви витратите ще менше часу, якщо від вчорашньої вечері залишився відварений рис. Рис для цієї страви краще вибирати круглозернистий і крохмалистий. Замість борошна для обвалювання можна використовувати панірувальні сухарі або манну крупу. Рисові биточки з грибами можна подавати з гарніром або як самостійну страву, наприклад, зі сметаною, з соусом бешамель або вершковим соусом. Перед подачею на стіл прикрасьте страву зеленню.

Інгредієнти

Рис

400 г.

Гриби печериці

200 г.

Яйця

2 шт.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Крохмаль

1 ч. л.

Соняшникова олія

за смаком

Cіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Борошно

100 г.

Етапи приготування

01

Рис відварити до готовності.

02

Печериці промити й нарізати дрібними кубиками.

03

Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати.

04

Цибулю і печериці обсмажити на соняшноковій олії. У процесі смаження посолити за смаком.

05

У мисці змішати рис, гриби, яйце і крохмаль. Додати за смаком сіль і перець, добре перемішати.

06

Потім з фаршу сформувати биточки, обваляти їх у борошні і обсмажити на олії з обох сторін.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Рисові биточки з грибами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua