Гарбузовий пиріг із маскарпоне - Image

Гарбузовий пиріг із маскарпоне

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Десерти з абсолютно натуральних інгредієнтів максимально прості в приготуванні. Якщо ви турбуєтесь щодо зайвих кілограмів, то ця проблема не торкнеться вас, якщо ви обирете гарбузовий пиріг із маскарпоне. Гарбуз, за своєю природою – дієтичний продукт, що містить в собі надзвичайно багато корисних властивостей. Вживаючи гарбуз ви не згадаєте про хвороби травлення, серцево-судинної системи і про проблеми з обміном речовин. Справжній італійський сир маскарпоне перетворить страву з тикви у витвір мистецтва, наділяючи її особливим незабутнім смаком. Фінальний акорд – солодкий аромат кориці, що надає страві неповторності.

Продукти для рецепту

Гарбуз Хоккайдо
52.70 - 79.90

Гарбуз Хоккайдо

за 1 кг

Інгредієнти

Гарбуз Хоккайдо

250 г.

Борошно 7 1кг

200 г.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

2 шт.

Мед Літній Мед 750г

30 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

2 ст. л.

Масло вершкове домашнє

80 г.

Вода негазована Аквуля 2л

60 мл.

Сода харчова 500г

0,5 ч. л.

Розпушувач тіста Добрик 15г

7 г.

Кориця Еко мелена 20г

0,25 ч. л.

Сир Mlekoma Маскарпоне 250г

250 г.

Цукрова пудра Aro 250г

40 г.

Лимон

0,5 шт.

Етапи приготування

01

Спочатку потрібно промити гарбуз та потерти на тертці. Змішати з водою та медом і поставити на вогонь, довести до кипіння, потім зняти та дати можливість охолонути.

02

Просіяти борошно з’єднати його з корицею та розпушувачем. Збити яйця з цукром дочиста, додати до цієї суміші вершкове масло та збивати міксером ще 30 секунд. Змішати з гарбузовою масою та поступово вводити борошняну суміш.

03

Взяти роз’ємну форму та, викласти туди тісто шаром приблизно в 2 сантиметра та поставити в розігріту до 170°С духовку на 1 годину.  Тісто дістати та залишити охолоджувати, перед цим розрізати на 2 частини.

04

Зробити крем наступним чином: збити міксером маскарпоне з цукровою пудрою. Промастити кремом перший корж та накрити другим.

05

Для помадки потрібно: змішати лимонний сік з цукровою пудрою і помазати верх пирога.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Зелена шакшука

Зелена шакшука

1

15 хв