Пшеничні млинці з фейхоа та м'ятою - Image

Пшеничні млинці з фейхоа та м'ятою

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Це рецепт приготування дуже оригінальних млинчиків. Готуються пшеничні млинці з фейхоа і м'ятою всього за тридцять хвилин, але в підсумку виходить дуже смачний десерт. Фейхоа - це соковита ягода з ароматом і смаком суниці, ананаса і ківі, родом вона з Бразилії. Фейхоа має яскравий кислуватий смак з досить сильними суничними нотками, до яких додають трохи цукру. Фейхоа відмінно поєднується з м'ятою, разом вони створюють неймовірно свіжий смак. Їх поєднання буде відмінною начинкою для млинців. Додатковим соусом до таких млинців служить густий гарячий шоколад.

Інгредієнти

Борошно пшеничне

125 г.

Яйце куряче

2 шт.

Молоко

300 мл.

Сіль

0,5 ч. л.

Фейхоа

400 г.

М'ята свіжа

20 г.

Лимон

1 шт.

Цукор

2 ст. л.

Етапи приготування

01

У мисці змішати борошно, сіль і яйця, влити молоко, перемішати до однорідного стану. Поставити в прохолодне місце на 20 хвилин.

02

Натерти лимонну цедру, фейхоа разом з цукром подрібнити в блендері, додати в чашу блендера лимонний сік, перемішати, додати також листя м'яти. Всі інгредієнти подрібнити.

03

Дістати підготовлене тісто з прохолодного місця, поставити на вогонь сковороду з рослинною олією, розігріти, зробити млинці.

04

Змастити млинці соусом із фейхоа, загорнути конвертиком. Зверху посипати лимонною цедрою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Пшеничні млинці з фейхоа та м'ятою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua