
Картопля з зеленою сальсою
Ваші рідні обожнюють картоплю у різному вигляді і просять готувати її якомога частіше? Ви вже втомилися у пошуках нових рецептів із використанням даного інгредієнта в різноманітних варіаціях? Тоді спробуйте зробити нашу просту і швидку страву. Картопля, приготована у духовці, набагато корисніша і навіть смачніша, ніж смажена на сковороді. Додавши соус із каперсів, часнику і зелені, ви зробите страву більш ароматною і соковитою. Так що таку страву цілком можна подавати і гостям, які прийшли до вас на маленьке свято. Приготувавши картоплю за нашим рецептом, ви заощадите час і при цьому зробите дуже смачну домашню страву з картоплі.
Інгредієнти
Картопля
220 г.
Каперси
10 г.
Часник
2 зуб.
Петрушка
30 г.
Лимон
за смаком
Олія оливкова
за смаком
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, картоплю очистити і нарізати кубиками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Зелень помити, просушити, дрібно нарізати. Для соусу змішати каперси, часник, зелень, лимонний сік і спеції. Подрібнити все блендером до однорідного стану і полити гарячу картоплю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів