Картопляний салат із яблуками і горіхами - Image

Картопляний салат із яблуками і горіхами

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Картопляний салат з яблуками і горіхами - це вишуканий салат, який подарує вам незабутнє задоволення і велику порцію вітамінів. Ніжний на смак, легкий для шлунку і корисний для всього організму він наситить вас залізом, калієм, кальцієм та іншими життєво-важливими компонентами. Так, яблуко подбає про вашу шкіру, волосся та нігті, морква підлікує очі, цибуля підвищить імунітет, а горіх поліпшить пам'ять. Якщо регулярно вживати в їжу такий салат, результат не змусить себе чекати. Готувати таку смакоту зовсім нескладно. Порадуйте своїх домочадців таким салатом і вас будуть цінувати ще більше.

Продукти для рецепту

Картопля фасована
55.20

Картопля фасована

за 1 кг

Інгредієнти

Картопля фасована

100 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

100 г.

Морква

100 г.

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

100 г.

Яйце куряче С0 1шт

2 шт.

Горіхи Мигдаль 150г

50 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

40 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння, подрібнити і на кілька хвилин залити окропом.

02

Моркву відварити до м'якості. Очистити моркву, натерти на крупній тертці. Яблука помити, очистити, видалити серцевину і нарізати кубиками.

03

Яйця відварити «вкруту». Охолодити їх, очистити і натерти на тертці. Горіхи обсмажити на сухій сковороді і дрібно нарізати.

04

Викласти шарами картоплю, цибулю, горіхи, моркву, яйця, яблука. Кожен шар змащувати майонезом. Зверху прикрасити горіхами. Поставити в холодильник мінімум на 30 хвилин, а потім можна подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв