
Пиріг з цукіні і фетою
Пиріг з цукіні і фетою виходить соковитим, ніжним і смачним. Цукіні з сиром фета – це просто чудове поєднання продуктів і легка їжа. Рецепт цього пирога дозволяє скоротити час на приготування страви. Кабачки цукіні є ніжніші за звичайні кабачки, тому готуються в 3 рази швидше, і не потрібно витрачати час на приготування тіста. Готовий пиріг нарізають шматочками і перекладають на блюдо. Подають страву охолодженою, з листям салату. Пиріг з цукіні і фетою досить є досить хорошим на смак і на наступний день.
Інгредієнти
Цукіні
300 г.
Борошно
150 г.
Розпушувач
5 г.
Цибуля
1 шт.
Сир твердий
100 г.
Бекон
2 скибочки
Яйця
5 шт.
Соняшникова олія
3 ст. л.
Фета
100 г.
В'ялені томати
100 г.
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 180°С. Застелити папером для випічки квадратну форму.
02
Цукіні і сир натерти на тертці. Бекон, фета, томати і цибулю дрібно покришити.
03
Змішати цукіні, борошно, розпушувач, цибулю, сир і бекон.
04
За допомогою вінчика змішати яйця і масло. Влити в суміш із цукіні. Перекласти тісто у форму. Зверху викласти фета і томати.
05
Випікати протягом 40 хвилин, поки пиріг не пропечеться в середині і не покриється золотистою скоринкою. Охолодити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів