Перці, фаршировані фруктами - Image

Перці, фаршировані фруктами

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Для істинного гурмана немає нічого приємнішого, ніж покуштувати черговий кулінарний шедевр. Вашій увазі перці, фаршировані фруктами. На перший погляд страва може здатися дещо дивною, а комбінація солодкого болгарського перцю і стиглих фруктів в м'ятному сиропі – не поєднуваною. Але спробувати його все-таки варто, адже смак фаршированих перців вельми оригінальний і пікантний. Мало хто знає, що за вмістом вітаміну С солодкі перці випереджають навіть цитрусові. А речовина капсаїцин, що входить до їх складу, пригнічує апетит і спалює зайві калорії. Щоб зробити закуску більш яскравою і ефектною, використовуйте червоний, жовтий і зелений сорти перців. Запікати можна як у духовці, так і в мультиварці.

Інгредієнти

Виноград

200 г

Яблуко

100 г

Слива

300 г

М’ята

100 г

Цукор

100 г

Перець солодкий

500 г

Груша

200 г

Етапи приготування

01

Яблука та груші вимити, розрізати на 4 частини і видалити серцевину. Сливи вимити, видалити кісточки. Нарізати фрукти великими часточками. Виноград вимити. Змішати фрукти.

02

Перці вимити, обережно зрізати верхівку і видалити серцевину.Розподілити фруктову суміш по перцям.

03

М'яту вимити, обсушити й подрібнити. Зварити цукровий сироп, додати м'яту, перемішати і зняти з вогню.

04

Перці покласти у форму для запікання, полити м'ятним сиропом. Запікати 20 хв. при температурі 200°С.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв