Пельмені в бульйоні з овочами - Image

Пельмені в бульйоні з овочами

Кількість порцій: 5Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Пельмені в бульйоні з овочами - варіант першого блюда, причому варіант швидкий і ситний, що дозволяє урізноманітнити асортимент перших страв у раціоні Вашої родини. Блюдо абсолютно нескладне в приготуванні і виручить Вас у випадку, коли часу на приготування мало. Овочеві інгредієнти: картопля, морква і цибуля в поєднанні з пельменями в ароматному бульйоні дозволять Вам нагодувати своїх близьких смачним, ситним обідом або вечерею.

Інгредієнти

Вода

1,5 л.

Пельмені

500 г.

Морква

1 шт.

Картопля

3 шт.

Цибуля

1 шт.

Соняшникова олія

3 ст. л.

Лавровий лист

за смаком

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Овочі помити, очистити від шкірки. Картоплю нарізати невеликими кубиками.

02

Моркву і цибулю порізати на дрібні шматочки, трохи підсмажити на сковороді.

03

У киплячу підсолену воду відправити варитися картоплю, через 5 хвилин додати обсмажені цибулю з морквою, і через 5 хвилин всипати пельмені.

04

Довести бульйон до кипіння, накрити кришкою і залишити варитися на 10 хвилин.

05

За пару хвилин до готовності всипати в бульйон спеції і прикрити кришкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв