Паштет із авокадо для бутербродів - Image

Паштет із авокадо для бутербродів

Кількість порцій: 3Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Історія паштету йде корінням в далеке минуле, за право вважатися його батьківщиною сперечаються багато країн. У Росії паштет з'явився в 18 столітті. З часом в Москві і Петербурзі стали з'являтися «Паштетні», в яких продавали всілякі паштети. З середини 20 століття паштети стали вироблятися в промислових масштабах, і свою колишню вишуканість ця страва втратила. Він став не схожий на ті вишукані страви, якими на різних банкетах ласували наші предки. Переконатися в тому, яким може бути смачним і розкішним паштет дуже просто - приготуйте його своїми руками і відчуйте різницю. А ми вам у цьому допоможемо і детально розповімо, як приготувати таке чудову страву, як паштет з авокадо.

Інгредієнти

Авокадо

1 шт.

Перець чорний мелений

за смаком

Сік лимонний

1 ч. л.

Сіль

за смаком

Олія оливкова

1 ст. л.

Цибуля ріпчаста

0,5 шт.

Хліб білий

6 шт.

Етапи приготування

01

Авокадо помити, зняти шкірку, витягнути кісточку.

02

Авокадо натерти на тертці.

03

Змішати в мисці терте авокадо, влити олію, сік лимона, перець, нарізану цибулю, додати зелень, всі інгредієнти змішати, після, готову суміш можна намазати на хліб.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв