Чізкейк Нью-Йорк - Image

Чізкейк Нью-Йорк

Кількість порцій: 6Час приготування: 2 год 30 хвСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

Чізкейк завжди приходить на допомогу тим, хто любить солодке, але і в той же час стежить за фігурою. Адже що може бути краще, ніж смачний десерт і невелика кількість калорій? А все завдяки тому, що чізкейк - це 90% сиру. А кисломолочний сир, як відомо - це джерело білка, який дуже необхідний нашому організму. Щоб десерт виглядав більш барвисто і яскраво, прикрасьте його персиком перед подачею (хоча для цього можна взяти і будь-який інший фрукт). Таким чином ви порадуєте своїх гостей смачним десертом, який буквально тане в роті завдяки ніжності сиру і соковитості фруктів. З таким десертом із задоволенням п'ється чай і кава.

Інгредієнти

Печиво розсипчасте

300 г.

Вершковий сир

500 г.

Вершкове масло

150 г.

Вершки

150 мл.

Цукор

120 г.

Яйця

2 шт.

Борошко

20 г.

Лимонний сік

1 ст. л.

Ванільний цукор

10 г.

Консервовані персики

1 банка

Етапи приготування

01

Печиво подрібнити в крихту в блендері.

02

Туди ж додати розтоплене вершкове масло. Ретельно перемішати в блендері.

03

Висипати отриману крихту у форму, утрамбувати по дну і стінкам форми (висота бортиків приблизно 6-7 см.). Поставити форму в розігріту до 160°C духовку, випікати протягом 10-15 хвилин.

04

Потім вийняти форму з духовки і дати повністю охолонути.

05

Вершковий сир покласти в миску і розім'яти вінчиком.

06

До сиру додати яйця, цукор, ванільний цукор, борошно, лимонний сік. Гарненько перемішати, щоб вийшла однорідна маса. Але ні в якому разі не збивати.

07

Влити в суміш, вершки і акуратно перемішати.

08

Остиглу форму, в якій знаходитися готова основа, щільно обернути в три-чотири шари широкою фольгою. Форма буде занурена у воду, тому потрібно обернути так, щоб вода не проникла всередину.

09

Акуратно влити начинку в форму. Потім поставити форму в більше деко і наповнити його окропом так, щоб вода доходила приблизно до середини форми.

10

Поставити деко в духовку розігріту до 160°С (бажано використовувати тільки нижній нагрів). Випікати в таких умовах приблизно 75-80 хвилин.

11

Потім відкрити дверцята духовки, вимкнути духовку і залишити остигати чізкейк в духовці.

12

У процесі охолодження чізкейк повинен сам відокремитися від стінок форми, а верхній бортик печива відламатися. Якщо цього не сталося, акуратно відокремити його від стінок ножем.

13

Готовий чізкейк покласти в холодильник на добу.

14

При подачі прикрасити чізкейк шматочками консервованих персиків.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв