
Мінтай по-арабськи в мультиварці
Прийшовши додому після роботи дуже хочеться відпочити, але ні як не возитися біля плити. Знайомі з такою ситуацією? Тоді цей рецепт для вас. Мультиварка - кухонний помічник сучасних господинь і рибне філе пропонуємо приготувати саме в цьому кухонному пристосуванні. Швидко і дуже просто, те, що нам треба! Рибу очищати вам не доведеться, у страві використовується вже готове філе, тому його тільки нарізаємо. З овочами теж все просто: помити і нарізати. Укласти усі інгредієнти в мультиварку і натисненням кнопки "тушкувати" диво-техніка готує вам соковиту і смачну страву. Залишається усього лише насолодитися корисним обідом, а може ще і вечерею.
Інгредієнти
Мінтай (філе)
500 г.
Цибуля
1 шт.
Морква
1 шт.
Гострий перець
1/2 шт.
Лавровий лист
4 шт.
Консервовані томати
250 г.
Олія
2 ст. л.
Цукор
1 ст. л.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
В першу чергу підготувати овочі. Цибулю і моркву очистити і нарізати кружечками. Перець вимити, видалити зерна і нарізати кільцями.
02
Обмите філе мінтаю нарізати на шматки. Викласти в чашу мультиварки половину нарізаної риби, половину овочів і 2 лаврових листа. Потім викласти наступний шар риби, овочів і лаврове листя. Встановити режим "Мультикухар", температуру 160°C.
03
Томати протерти через сито. Додати олії, цукор і сіль. Залити сумішшю рибу і готувати 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів