Міні-шарлотка - Image

Міні-шарлотка

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Міні-шарлотки - це порційна випічка, зменшені копії традиційної, всім знайомої шарлотки. Найзручніше випікати їх в невеликих силіконових формочках. Готуються міні-шарлотки на основі бісквітного тіста. Борошно перед додаванням у збиту яєчно-цукрову суміш бажано просіяти. Цей нетрудомісткий процес збагатить борошно киснем, що важливо для випічки. Духовку під час випікання бісквітів відкривати не рекомендується, оскільки шарлотки погано "піднімуться". А якщо все-таки заглянути в духовку необхідно, робіть це обережно, повільно відкриваючи дверцята духовки. Особливість запропонованого рецепта - додавання разом з яблуками в міні-шарлотки бананів, що зробить випічку ще смачніше.

Продукти для рецепту

Цукор Ваш Цукор 10кг
356.90

Цукор Ваш Цукор 10кг

10 кг

Інгредієнти

Цукор Ваш Цукор 10кг

1,5 ст. л.

Яйце куряче С0 1шт

2 шт.

Борошно пшеничне вищий гатунок

2,5 ст. л.

Масло вершкове домашнє

1,5 ч. л.

Сода харчова 500г

за смаком

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

0,5 шт.

Банани SantaVita сушені 100г

0,5 шт.

Етапи приготування

01

За допомогою міксера збити яєчні білки в густу піну. Поступово додати до них жовтки, постійно помішуючи.

02

Обережно вмішати цукор в суміш білків і жовтків, при цьому міксер постійно збиває суміш. Додати соду.

03

Помішуючи вручну, додавати поступово борошно, замісити тісто.

04

Формочки змастити вершковим маслом, викласти на дно нарізані фрукти - яблука і банани. Вилити тісто у формочки, при цьому фрукти повинні бути повністю закриті тістом.

05

Поставити формочки в духовку на 15-20 хвилин, випікати при температурі 180°C.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Шварцброт - німецький чорний хліб

Шварцброт - німецький чорний хліб

8

2 год 40 хв