Мариновані креветки в беконі - Image

Мариновані креветки в беконі

Кількість порцій: 2Час приготування: 1 год 25 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Замість традиційних закусок для домашнього фуршету можна приготувати вишукану страву - мариновані креветки в беконі. Це просто, не вимагає багато часу і великих фінансових витрат, а результат вражаючий! Відварені креветки мають прісний смак, а мариновані креветки можуть виступати як в якості самостійного блюда, так і як інгредієнт для приготування салатів і закусок. До того ж, при варінні креветки часто стають гумовими. Обсмажені на грилі креветки вийдуть ніжними і соковитими. Бекон не дає їм пересохнути. Також важливо правильно приготувати маринад. Маринуються креветки в холодному місці не більш 1-1,5 години, інакше креветки стануть жорсткими.

Інгредієнти

Часник

2 шт.

Креветки королівські

16 шт.

Корінь імбиру

20 г.

Мед

3 ст. л.

Соус соєвий

2 ст. л.

Бекон

300 г.

Кінза

30 г.

Майонез

100 г.

Лимони

1 шт.

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Креветки очистити. У мисці змішати мед, соєвий соус, подрібнений часник, натертий імбир і мелений перець, ретельно перемішати. Покласти в миску з маринадом креветки, залишити на 1 годину маринуватися.

02

Бекон нарізати тонкими скибочками. Загорнути кожну креветку в бекон, обсмажити на сковороді-грилі.

03

У мисці змішати майонез і лимонний сік, додати подрібнену кінзу і цедру лимона. Перемішати. Додати в миску сіль і перець за смаком.

04

При подачі викласти попередньо підсмажені тости на тарілку, на них викласти готові креветки в беконі, подавати з соусом із майонезу.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Мариновані креветки в беконі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua