Мандариновий торт (в мультиварці) - Image

Мандариновий торт (в мультиварці)

Кількість порцій: 12Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Давно відомо, що страви, приготовлені в мультиварці, мають ряд переваг. По-перше, всі інгредієнти кожної страви, яку ви приготуєте в мультиваркці, будуть такими ж корисними, як і в сирому вигляді. По-друге, це значно економить ваш час. Адже ви можете навіть поставити пиріг випікатися на ніч, а вранці матимете смачні солодощі до сніданку. Не потрібно постійно стежити, чи не пригорить страва, чи все в порядку. Мультиварка все зробить за вас. А тим більше, якщо замісити тісто на мандариновий торт так легко і просто. З ним впорається навіть молода господиня. Через годину ви вже будете мати на столі смачний легкий домашній пиріг.

Інгредієнти

Борошно пшеничне

1 ст.

Цукор

1 ст.

Розпушувач

1 ч. л.

Яйце куряче

2 шт.

Масло вершкове

25 г.

Сік манадарина

250 мл.

Цукрова пудра

для прикраси

Етапи приготування

01

Відокремити білки від жовтків. Білки збити, жовтки розтерти з цукром. Борошно разом із розпушувачем просіяти в миску з жовтками. Постійно помішуючи влити мандариновий сік в миску з борошном, потім додати білки.

02

Обережно перемішати всю суміш. Викласти тісто в змащену маслом чашу мультиварки. Готувати при температурі 120°С, в режимі "Мультикухар" 35 хвилин.

03

Витягнути з чаші мультиварки готовий торт, дати трохи охолонути, посипати зверху цукровою пудрою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв