
Мандариновий торт (в мультиварці)
Давно відомо, що страви, приготовлені в мультиварці, мають ряд переваг. По-перше, всі інгредієнти кожної страви, яку ви приготуєте в мультиваркці, будуть такими ж корисними, як і в сирому вигляді. По-друге, це значно економить ваш час. Адже ви можете навіть поставити пиріг випікатися на ніч, а вранці матимете смачні солодощі до сніданку. Не потрібно постійно стежити, чи не пригорить страва, чи все в порядку. Мультиварка все зробить за вас. А тим більше, якщо замісити тісто на мандариновий торт так легко і просто. З ним впорається навіть молода господиня. Через годину ви вже будете мати на столі смачний легкий домашній пиріг.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
1 ст.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Масло вершкове домашнє
25 г.
Сік Don Simon мандарин 1л
250 мл.
Цукрова пудра Aro 250г
для прикраси
Етапи приготування
01
Відокремити білки від жовтків. Білки збити, жовтки розтерти з цукром. Борошно разом із розпушувачем просіяти в миску з жовтками. Постійно помішуючи влити мандариновий сік в миску з борошном, потім додати білки.
02
Обережно перемішати всю суміш. Викласти тісто в змащену маслом чашу мультиварки. Готувати при температурі 120°С, в режимі "Мультикухар" 35 хвилин.
03
Витягнути з чаші мультиварки готовий торт, дати трохи охолонути, посипати зверху цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів