
Лимонно-імбирне йогуртове морозиво
Незаперечно найулюбленішим десертом дорослих і дітей у всьому світі є морозиво. Смачне, соковите, холодне, його хочеться їсти не лише в жарку пору року, але і взимку. Навчитися готувати морозиво в домашніх умовах під силу кожному. Це дасть можливість уникнути вживання шкідливих добавок і консервантів. Дуже важливо правильно нагрівати, охолоджувати і змішувати інгредієнти на кожному етапі приготування цього улюбленого усіма десерту. Лимонно-імбирне морозиво - це поєднання гострого смаку імбиру, природної лимонної кислоти і солодкого меду. У результаті виходить просто неперевершений результат.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
5 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
5 ст. л.
Мед Літній Мед 750г
1,5 ст. л.
Імбир
1,5 ч. л.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
7 ст. л.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
6,5 ст. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1,5 ст. л.
Цедра лимону Kotanyi 14г
за смаком
Етапи приготування
01
Вилити в каструлю воду, додати цукор, мед і тертий імбир. Поставити каструлю на середній вогонь, постійно помішувати, поки цукор не розчиниться.
02
Довести суміш в каструлі до кипіння, варити протягом 2 хвилин. Після чого, процідити в миску і остудити.
03
Додати в цю ж миску йогурт, вершки і цедру. Ретельно перемішати суміш, перекласти в ємність. Поставити в холодильник, в морозильну камеру на кілька годин, при цьому кожні 30 хвилин перемішуючи.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів