
Лимонні креветки
М'ясо цього представника ракоподібних у багатьох країнах світу вважається справжнім делікатесом. Креветки - неймовірно корисний продукт. Концентрація корисних мікроелементів в креветках вражає. Вона в 50 разів більше, ніж у м'ясі. У продажу можна знайти креветки в різному вигляді: охолоджені, заморожені, готові, консервовані. Найбільш корисними вважаються свіжозаморожені креветки. Найчастіше в магазинах можна зустріти заморожені варені креветки. Рецепт "Лимонні креветки" вимагатиме від Вас мінімум часу і зусиль. Креветки запікаються в духовці під оригінальним соусом, інгредієнтами якого є вершкове масло, лимонний сік, часник і зелень: базилік і розмарин.
Інгредієнти
Креветки заморожені
400 г.
Масло вершкове
400 г.
Часник
4 шт.
Базилік
25 г.
Сік лимонний
50 мл.
Розмарин
25 г.
Етапи приготування
01
Викласти на деко заморожені неочищені креветки.
02
У блендер додати масло, часник, зелень - базилік, розмарин, влити лимонний сік, перемішати.
03
На кожну креветку на деко викласти трохи суміші з чаші блендера.
04
Запікати креветки протягом 30 хвилин в розігрітій духовці до температури 160°C. При подачі викласти креветки на тарілку, полити зверху соусом із деко.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів