Компот "Тархун" - Image

Компот "Тархун"

Кількість порцій: 12Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Домашні заготовки в зимову пору року бувають дуже до речі. Особливо популярні фруктово-ягідні компоти. Приготування компотів - напевно, один із самих поширених видів консервування. Якщо говорити про цінність консервованих компотів, то її, звичайно, не порівняти з цінністю свіжих фруктів, але в умовах нестачі вітамінів і натуральних продуктів домашні компоти будуть гарною підмогою. Агрус потрібно вибирати без дефектів, без ознак хвороб, цвілі і гнилі. У ягід бажано зрізати "хвостики", ретельно помити їх у проточній воді і дати просохнути. Банку необхідно простерилізувати зручним для Вас способом: над парою або в духовій шафі.

Інгредієнти

Агрус

1 ст.

М'ята

3 шт.

Цукор

250 г.

Лимонна кислота

1 ч. л.

Етапи приготування

01

Агрус, гілочки м'яти помити. Скласти в підготовлену банку (3 л). Додати цукор, лимонну кислоту.

02

Інгредієнти залити окропом. Закатати банку. Перевернути банку і накрити ковдрою.

03

Залишити компот під ковдрою на 10 годин. Перед подачею, можна додати шматочки льоду.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Компот "Тархун" – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua