
Кокосові макаруни
Треба відзначити, що макарун - загальна назва різних видів так званого "легкого" печива. Особливість "легкого" печива в тому, що його готують без додавання борошна і жирів. Кокосові макаруни - традиційний десерт американської кухні, який являє собою смачне і повітряне кокосове печиво. Цей десерт простий у приготуванні. Основні інгредієнти - яєчний білок, цукор і кокосова стружка. За бажанням можна глазурувати приготовані макаруни розплавленим шоколадом наполовину або цілком, але і без шоколаду кокосові макаруни сподобаються всім, хто їх спробує.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
30 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
1 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Цукор ванільний Auchan 8г
0,25 ч. л.
Стружка кокосова
150 г.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 150°C. Деко змастити вершковим маслом, застелити зверху фольгу, її також змастити маслом. Присипати борошном фольгу.
02
Яєчний білок збити з цукром, ваніллю, додати дрібку солі. Після, додати кокосову стружку. Ретельно перемішати суміш.
03
З приготованого тіста сформувати кульки, викласти їх на деко, поставити на 15-20 хвилин у духовку. Після, остудити перед подачею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів