Холодний чай "Яблучний" - Image

Холодний чай "Яблучний"

Кількість порцій: 3Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Багато хто звик думати про окріп, коли почує слово "чай". Так, без сумнівів, чай смачний, коли гарячий. Але, наприклад, у спеку не завжди хочеться пити теплі напої. До того ж, є люди, які не люблять у принципі гарячий чай. У такому разі вам знадобиться такий легкий рецепт. Це смачний тонізуючий чай, який додасть вам сил і енергії, зарядить позитивом. Щоб його приготувати, не обов'язково бути вишуканим шеф-кухарем. Це чудовий варіант напою, якщо ви вирішили зібрати разом старих друзів і приємно провести час у душевній компанії з ними і холодним чаєм "Яблучний". Такий чай подарує вам море радості і підніме настрій.

Інгредієнти

Сухий чорний чай

6 ч. л.

Солодкі яблука

500 г.

Лимон

2 шт.

Цукор

150 г.

Мед

2 ст. л.

Кориця

0,5 ч. л.

Мускатний горіх

1 дрібка

Бадьян

4 зірочки

Етапи приготування

01

Чайну заварку залити 600 мл. гарячої води, дати добре настоятись, процідити.

02

З яблук видалити серцевинки, нарізати їх тонкими скибками, покласти в емальовану каструлю.

03

Лимони на 2 хвилини залити гарячою водою, розрізати їх навпіл, вичавити сік, шкірку одного лимона натерти, щоб отримати цедру.

04

Яблука залити лимонним соком, додати цедру, мед і спеції, засипати цукром.

05

Тепер залити все підготовленим чаєм, накрити кришкою і тримати в холодильнику протягом п'яти годин. Перед подачею процідити.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Чорнослив у шоколаді

Чорнослив у шоколаді

9

30 хв

Холодний чай "Яблучний" – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua