Картопля "Бомбей" - Image

Картопля "Бомбей"

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Основу індійської кухні складають всілякі овочі. Вегетаріанство тут поширене з двох причин: по-перше - з релігійної: в індуїзмі корова вважається священною твариною, а іслам забороняє вживати в їжу свинину. По-друге, в жаркому кліматі м'ясо швидко псується. Зате індійські господині, готуючи вегетаріанську їжу, використовують понад 30 видів приправ і прянощів, що дозволяє досягти дуже яскравого і оригінального смаку страв. У цьому рецепті ми з вами використовуємо "лише" ​​7 спецій і прянощів, але відчуйте, як цікаво вони змінять смак звичайних овочів.

Продукти для рецепту

Картопля фасована
55.20

Картопля фасована

за 1 кг

Інгредієнти

Картопля фасована

1 кг

Помідори рожеві фасовка

2 шт.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

2 ст.л.

Масло вершкове домашнє

100 г

Кмин Еко римський 15г

1 ч.л.

Гірчиця Руна Французька зерниста 210г

1 ч.л.

Коріандр Еко мелений 20г

1 ч.л.

Куркума Еко 20г

1 ч.л.

Чорний перець Каміс горошком млинок 42г

0,5 ч.л.

Перець червоний

за смаком

Зелень петрушки сушена Pripravka 10г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю очистіть, відваріть і крупно поріжте.

02

Помідори крупно поріжте.

03

У сковороду влийте рослинної олії, коли вона трохи нагріється, додайте зерна гірчиці, кмин, куркуму, коріандр, чорний і червоний перець. Прогрійте спеції на слабкому вогні.

04

Імбир дрібно порубіть. У сковороду викладіть вершкове масло і додайте імбир. Обсмажте все кілька хвилин.

05

Додайте помідори, збільште вогонь до середнього і ще трохи просмажте.

06

Слідом додайте картоплю і дрібно посічену зелень, посоліть і все добре перемішайте. Потримайте на вогні ще 5 хвилин і подавайте.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв