Капуста корейська - Image

Капуста корейська

Кількість порцій: 6Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Корейська кухня унікальна: її страви настільки колоритні, різноманітні і оригінальні, що просто дух захоплює. І ось Вам черговий кулінарний шедевр наших східних братів – корейська капуста. Ця, здавалося б, проста, практично однокомпонентна страва вразить навіть найвибагливішого гурмана багатою палітрою смакових ноток. Головне в цьому рецепті – чітко дотримуватися пропорцій, а також маринувати капусту не менше десяти годин в холодному місці. Що стосується сорту, можете взяти пекінську, білокачанну або навіть кольорову, а червоний перець краще використовувати подрібнений в порошок. Рекомендуємо заготовити побільше гострої закуски на випадок, коли захочеться чогось незвичайного і пікантного.

Інгредієнти

Капуста

1,5 кг.

Морква

2 шт.

Часник

1 шт.

Вода

1,5 л.

Цукор

1 ст. л.

Оцет

1 ст. л.

Гвоздика

2 шт.

Сіль

3 ст. л.

Соєвий соус

2 ст. л.

Червоний гострий перець

1/2 ч. л.

Олія

100 мл.

Етапи приготування

01

Капусту помити. Нашаткувати на середні бруски. Моркву очистити. Натерти за допомогою спеціальної терки брусками.

02

Потім очистити часник. Нарізати кружечками. Викласти усі овочі в посудину шарами.

03

Приготувати маринад. В окрему посудину налити 1,5 л. води. Закип'ятити. Додати цукор, сіль, гвоздику, оцет 70%, рослинну олію і соєвий соус. Перемішати. Варити 3 хвилини.

04

Червоний тертий перець додати в нарізану капусту. Прибрати з маринаду гвоздику і залити ним капусту. Охолодити. Відправити до холодильника на 10 годин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Капуста корейська – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua