Медовий кекс із чорносливом - Image

Медовий кекс із чорносливом

Кількість порцій: 6Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Раді представити вашій увазі десерт - медовий кекс з чорносливом. Приготувавши такий десерт, ви дуже порадуєте свій організм, так як чорнослив дуже корисний продукт. Слід сказати, що він включає в себе багато вітамінів. Так само він містить дуже багато мінералів. У чорносливі досить багато фруктози, сахарози, глюкози і заліза. А ще чорнослив багатий органічними кислотами, такими як лимонна, щавлева та інші. Тому, його корисні властивості застосовуються в якості натуральної профілактики анемії та авітамінозу, замість вітамінів в таблетках. Приготуйте сьогодні в якості десерту медовий кекс з чорносливом і він відмінно складе вам компанію за вечірнім чаєм.

Інгредієнти

Яйця

2 шт.

Цукор

100 г.

Рідкий мед

300 г.

Вершкове масло

100 г.

Міцний чай

0,75 стакана

Погашена сода

1 ч. л.

Розпушувач тіста

1 ч. л.

Кориця

2 ч. л.

Борошно

390 г.

Чорнослив

250 г.

Соняшникова олія

за смаком

Етапи приготування

01

Заварити чорний чай і відміряти 3/4 склянки.

02

М'яке масло перемішати з медом і цукром, влити чай, вмішати яйця.

03

350 г. борошна, корицю, розпушувач тіста, погашену соду перемішати і з'єднати з яєчно-медовою сумішшю.

04

Чорнослив промити і обсушити, нарізати дрібно і додати в тісто. Форму змастити соняшниковою олією і присипати борошном, яке залишилось. Випікати кекс у заздалегідь розігрітій духовці при 160°C до готовності (приблизно 30 хвилин). Готовність перевіряти зубочисткою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Медовий кекс із чорносливом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua