Гречані міні-млинці з копченим лососем та ікрою - Image

Гречані міні-млинці з копченим лососем та ікрою

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Традиційну слов'янську Масленницу неможливо уявити без млинців. У російській кухні здавна існувала величезна кількість рецептів млинців. Млинці пекли в основному з дріжджового тіста, а мука бралася сама різна: гречана, пшенична, вівсяна, просяна, ячмінна, горохова. Для того щоб гречані млинці вдалися, необхідний грамотний рецепт тіста і гарна сковорідка, достатньо розігріта і безпосередньо перед випічкою змащена тонким шаром масла. Також слід правильно розрахувати кількість тіста для кожного млинця і відрегулювати вогонь. Без всякого сумніву, ніжні, легкі гречані міні-млинці з копченим лососем та ікрою - унікальне створення в кулінарному світі.

Продукти для рецепту

Цукор Ваш Цукор 10кг
356.90

Цукор Ваш Цукор 10кг

10 кг

Інгредієнти

Цукор Ваш Цукор 10кг

за смаком

Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г

7 г.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

250 мл.

Борошно пшеничне вищий гатунок

60 г.

Борошно гречане World's Rice 900г

100 г.

Яйце куряче С0 1шт

2 шт.

Сир вершковий Saint Andre 200г

4 ст. л.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

4 ст. л.

Лосось Paralleles копчений в олії з кропом 120г

300 г.

Ікра чорна Caviar Malossol осетер 50г

50 г.

Кріп 70г

за смаком

Масло вершкове домашнє

20 г.

Етапи приготування

01

Змішати в мисці цукор і дріжджі, поступово вливати в суміш молоко, не перестаючи змішувати. Окремо в мисці змішати просіяне пшеничне та гречане борошно, зробити гірку з борошна, в центрі в ямку влити яєчні жовтки і молочну суміш. Ретельно перемішати, поставити в тепле місце на 45 хвилин.

02

Розтопити вершкове масло на водяній бані, влити в тісто. Яєчні білки окремо збити до піни. Обережно вмішати білки в тісто.

03

Розігріти сковороду, налити 1 ст. л. рослинної олії. Викладаючи по 0,5 ст. л. тіста на сковороду, насмажити млинців. На одній стороні смажити протягом 1 хвилини, перевернути на іншу - обсмажити протягом 30 секунд. Після, готові млинці остудити.

04

При подачі викласти млинці на тарілку, на млинці викласти шматочок нарізаної риби, на рибу половину чайної ложки сиру, зверху на сир чверть чайної ложки ікри. Прикрасити кропом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв