Яловичина з чорносливом, тушкована в горщику - Image

Яловичина з чорносливом, тушкована в горщику

Кількість порцій: 4Час приготування: 2 год 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Яловичина з чорносливом, тушкована в горщику - страва, яка не може не сподобатися. По-перше, їжа, приготована в керамічній посуді в духовці, - це вже само по собі цікаво. По-друге, виграшна особливість цієї страви - у поєднанні м'яса і сухофруктів. Замість води можна використовувати будь-який м'ясний бульйон - буде ще смачніше. Готувати дане блюдо в духовці можна в керамічній каструльці або в декількох порційних горщиках для запікання. Подавати до столу можна в горщиках, а якщо готували в керамічній каструлі, перекласти в глибоку тарілку, за бажанням посипавши зеленню петрушки.

Інгредієнти

Яловичина

500 г.

Картопля

700 г.

Чорнослив без кісточок

150 г.

Морква

150 г.

Цибуля

150 г.

Духмяний перець

5 горошин

Сіль

за смаком

Зелень

за смаком

Вода

100 мл.

Етапи приготування

01

Нарізати цибулю півкільцями.

02

Моркву нарізати тонкими кружечками.

03

М'ясо нарізати кубиками.

04

Картоплю почистити і нарізати кубиками.

05

У керамічній каструльці змішати м'ясо, картоплю, чорнослив, цибулю, моркву, духмяний перець, посолити.

06

Додати близько 100 мл. води.

07

Накрити кришкою, поставити в духовку.Тушкувати при температурі 180°C протягом 2 годин.

08

Приготовану страву посипати зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Яловичина з чорносливом, тушкована в горщику – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua