Німецький сирний торт - Image

Німецький сирний торт

Кількість порцій: 10Час приготування: 2 год 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Якщо у вас вікенд і ви хочете здивувати своїх близьких чимось незвичайним і тим що б склало відмінно компанію вашому вечірньому чаю суботнього дня, то обов'язково приготуйте німецький сирний торт. Готується, звичайно, такий пиріг не дуже швидко, але він того вартий. Тим більше, що у вихідний день ніхто і нікуди не поспішає, тому можна зайву годину виділити на приготування такого шикарного німецького пирога. Це відмінний варіант, щоб відзначити вихідні. Такий пиріг з вечірнім чаєм прекрасно вас розслабить після важкого трудового тижня. Це смачний десерт, що не втомить вас своєю зайвою солодкістю, а навпаки порадує своїм прекрасним смаком.

Продукти для рецепту

Хліб Кулиничі Пшеничний із борошна першого сорту нарізаний 600г
47.99

Хліб Кулиничі Пшеничний із борошна першого сорту нарізаний 600г

600 г

Інгредієнти

Хліб Кулиничі Пшеничний із борошна першого сорту нарізаний 600г

300 г.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

150 г.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

6 шт.

Мигдаль

50 г.

Крохмаль картопляний Dr. Oetker 75г

20 г.

Вишня сушена

50 г.

Цукор-пісок

250 г.

Масло вершкове домашнє

250 г.

Сир кисломолочний 9%

750 г.

Цукор ванільний Auchan 8г

1 ч. л.

Коньяк Frapin 40% 0,7л

30 мл.

Курага Узбекська

50 г.

Етапи приготування

01

Просіяти борошно, додати 200 г. подрібненого масла, 50 мл. вершків, 3 жовтки і 100 г. цукру. Замісити тісто, загорнути в харчову плівку і поставити в холодильник на 30 хвилин.

02

Сир розім'яти, додати 100 г. цукру, 100 мл. вершків, 3 яйця, 50 г. масла, крохмаль і ванільний цукор. Збити в блендері.

03

Курагу і вишню промити, залити окропом на 5 хвилин. Злити воду, висушити. Подрібнити мигдаль і курагу, покласти в сирну масу разом з вишнею і коньяком. Перемішати.

04

Тісто розкачати і викласти у форму для випічки, щоб бортики були закриті тістом. Зверху влити сирну масу і поставити в розігріту до 180°C духовку на 40 хвилин.

05

Решту яєчних білків збити з цукром в міцну піну, викласти зверху на торт і випікати ще 20 хвилин. Залишити торт в духовці остигати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Шварцброт - німецький чорний хліб

Шварцброт - німецький чорний хліб

8

2 год 40 хв