Гаспачо - Image

Гаспачо

Кількість порцій: 2Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Це перша страва мексиканської кухні. Але подають її холодною. Дивно, але це типова страва для Іспанії та Португалії. Гаспачо багатий різними овочами, в першу чергу помідорами. Цікава версія походження слова. Від мосарабского "гаспачо" означає "залишки". Тобто, спочатку цей суп готували з усіх залишків продуктів, які були вдома. Страва досить ситна завдяки білому хлібу, але і не менш смачна. Тому урізноманітнити домашні обіди дуже просто. Гаспачо сподобається всім завдяки своїй незвичності.

Продукти для рецепту

Помідори рожеві фасовка
89.10 - 113.40

Помідори рожеві фасовка

за 1 кг

Інгредієнти

Помідори рожеві фасовка

4 шт.

Огірки солені

1 шт.

Цибуля

1 шт.

Часник

1-2 зубки

Приправа Cykoria S.A. Перець червоний солодкий мелений 20г

1 шт.

Паприка Kotanyi червоний солодкий перець 35г

0.5 шт.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

1 ч. л.

Лимон

1 шт.

Напій газований Berryland Кава 0,33л

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Зелень мікс 100г

за смаком

Авокадо 500г

(часточки для гарніру)

Етапи приготування

01

Помідори опустити на дві хвилини в окріп, остудити в крижаній воді, очистити від шкірки, порізати і покласти в блендер.

02

Огірок, цибулю, часник, перці почистити і теж опустити в блендер. Приправити сіллю, перцем, оливковою олією, вичавити півлимона. Все подрібнити в блендері до однорідної маси.

03

Отриману томатну суміш можна розвести за смаком водою, щоб отримати більш рідку консистенцію.

04

При подачі прикрасити авокадо і зеленню, авокадо відмінно поєднується з холодним супом.

05

Як гарнір, можна використовувати огірки, цибулю, варене яйце, копчене м'ясо (нарізане кубиками), а також сухарики.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Сібас, запечений у фользі

Сібас, запечений у фользі

2

30 хв