Риба з чебрецем та грибами - Image

Риба з чебрецем та грибами

Кількість порцій: 6Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Існує повір'я, що давньогрецькі солдати купалися у воді, настояній на чебрецю. Ця ароматна рослина давала організму силу і непереможність. Тому ми пропонуємо вам самим підзарядитися енергією і подарувати сили близьким. Для цього достатньо приготувати рибу з чебрецем і грибами. І знадобиться вам для цього лише півгодини часу. Рибу для цієї страви можете вибирати на ваш смак і розсуд. Лимон, часник і оливкова олія зроблять гриби ніжними і м'якими, а чебрець зробить запашним головний інгрідієнт - рибу. Після такої страви у вашому будинку надовго оселиться аромат затишку та сімейної гармонії. Приємного!

Інгредієнти

Риба

1,2 кг.

Чебрець

100 г.

Лимон

2 шт.

Олія оливкова

100 мл.

Часник

50 г.

Цибуля

100 г.

Печериці

200 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Рибу помити, очистити, видалити нутрощі і зябра. Гриби помити і нарізати кубиками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кубиками.

02

Розігріти половину загальної маси оливкової олії на сковороді. Обсмажити до золотистого кольору цибулю, а потім додати гриби і часник. Тушкувати кілька хвилин, додати сіль, чебрець і перець. Потушкувати ще одну-дві хвилини. Духовку розігріти до 180°C градусів.

03

Нафарширувати овочевою сумішшю рибу. Викласти рибу на деко. Полити рибу оливковою олією, додати сіль і перець. Вичавити на рибу лимонний сік. Поставити деко в духовку і запікати близько 15-20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв