Фарширована цибуля-порей - Image

Фарширована цибуля-порей

Кількість порцій: 5Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Соковита м'ясна начинка з грибами в хрусткій трубочці цибулі-порей з апетитним сиром, запеченим до золотистої скоринки. Що може бути смачніше? Приготуйте фаршировану цибулю-порей і переконайтеся в цьому самі. У порівнянні зі звичайною ріпчастою цибулею цибуля-порей вигідно відрізняється більш ніжним смаком і меншою гіркотою. У зв'язку з цим страви з даного овоча широко поширені і користуються популярністю в багатьох кухнях світу. Широкі стебла дозволяють фарширувати його різними начинками, запікати в духовці, тушкувати. До того ж, цибуля-порей має властивості накопичувати вітамін С, що робить її дуже корисною при тривалому зберіганні.

Інгредієнти

Цибуля-порей

3 стебла

Фарш (будь-який)

300 г.

Гриби

150 г.

Сир

100 г.

Зелень

за смаком

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Етапи приготування

01

Стебла цибулі-порей нарізати шматочками завдовжки близько 5 см.

02

Акуратно, чайною ложкою вийняти середину зі шматочків стебел і дрібно її нарізати.

03

Гриби і зелень також дрібно нарізати.

04

Сир натерти на дрібній тертці.

05

На сковороді на рослинній олії злегка обсмажити подрібнену серцевину цибулі-порей.

06

Потім до неї додати фарш і смажити так близько 10 хвилин.

07

Далі додати гриби, сіль і перець за смаком. Перемішати і ще смажити близько 10 хвилин.

08

Додати зелень, добре все перемішати і прибрати з вогню. Залишити на хвилин 10 охолонути.

09

Готовою сумішшю нафарширувати стебла цибулі-порей. Потім викласти їх у форму для випікання.

10

Засипати тертим сиром і поставити форму в розігріту до 180°С духовку. Запікати близько 15-20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв