Сирне печиво з вишнями - Image

Сирне печиво з вишнями

Кількість порцій: 6Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Відмінне домашнє печиво, яке можна швидко і легко спекти на будь-яке свято або ж просто, як десерт, до чаю. Справа в тому, що готувати такий десертик всього 40 хвилин, а смак його настільки м'який і приємний, що з'їдається він ще швидше. Завдяки сиру печиво виходить не таким сухим, сир додає йому трохи свіжості. А вишня додасть страві особливий кислуватий смак, але це не погано. Навпаки - печиво буде не таким солодким, а ще більш приємним. Кокосова стружка доповнить цей десерт, зробить страву більш закінченою. Все разом - це смачне домашнє печиво до будь-якого столу і для будь-якого приводу. Головне - що смак його запам'ятається всім.

Інгредієнти

Яйце

1 шт.

Цукор

100 г.

Ванільний цукор

10 г.

Сіль

3 г.

Сир

250 г.

Рослинна олія

125 мл.

Борошно

300 г.

Розпушувач

12 г.

Вишні

250 г.

Кокосова стружка

60 г.

Етапи приготування

01

Яйця збити з цукром, ванільним цукром і дрібкою солі до легкої піни. Додати сир і масло, все перемішати.

02

Всипати просіяне борошно і розпушувач і замісити тісто. Накрити плівкою і поставити в холодильник на 30 хв.

03

Далі відокремити 1/3 частину від тіста і розкачати в пласт товщиною 7-8 мм. Вирізати склянкою кола. Виконати те ж саме з рештою тіста.

04

Перенести на деко застелене папером для випічки.

05

Змастити печиво збитим яйцем, розкласти зверху вишню без кісточок, посипати цукром і кокосовою стружкою.

06

Поставити випікати в духовку при 190°C градусах 20-25 хв.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Апельсиново-кокосовий пасхальний пиріг

Апельсиново-кокосовий пасхальний пиріг

4

1 год 5 хв