Салат із кускусу з м'ятою і авокадо  - Image

Салат із кускусу з м'ятою і авокадо

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Салати – прекрасне поле для найсміливіших експериментів. Завдяки несподіваним комбінаціям продуктів можна домогтися найрізноманітніших, часом навіть несподіваних смакових відчуттів. Чим і пропонуємо з Вами зайнятися. Вашій увазі неповторний салат із кускусу з м'ятою і авокадо. Африканський кускус – досить-таки нетиповий для слов'ян сорт крупи. Але, тим не менш, пропонуємо спробувати цей екзотичний для нас продукт у складі салату. Ніжний, бархатистий смак цієї крупи гармонійно підкреслює не менш екзотичний авокадо, стиглий плід якого додасть тонкий горіховий смак. Смажені кедрові горішки, виділяючи ароматне масло, наситять салат пікантним смаком хвойного лісу, а гілочка м'яти – свіжістю.

Продукти для рецепту

Кускус Fine Life 800г
82.90

Кускус Fine Life 800г

800 г

Інгредієнти

Кускус Fine Life 800г

150 г.

Авокадо 500г

1 шт.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

30 мл.

М'ята свіжа пучок 50г

20 г.

Горіх кедровий Kilojo сушений 50г

75 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Кускус відварити в підсоленій воді. Авокадо помити, очистити, видалити кісточку і нарізати м'якоть кубиками. М'яту помити, просушити, нарвати руками.

02

Горіхи підсмажити на сухій сковороді. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв