
Різдвяне печиво "Снікердудль"
Снікердудль - це американське печиво, яке прийнято готувати на Різдво. Американці від такого печива просто в захваті. Головна відмінність цього печива полягає в їхньому паніруванні в суміші цукру і кориці. Готується таке печиво неймовірно швидко, а необхідні продукти для його приготування під рукою є практично завжди. Різдвяне печиво "Снікердудль" виходить пухке, легке повітряне. Ці ніжні повітряні круглі печенюшки не тільки здивують ваших близьких швидкістю приготування, а й порадують своїм неповторним, ні з чим незрівняним прекрасним смаком. Дуже добре таке печиво поєднується з гарячим чаєм або кавою.
Інгредієнти
Вершкове масло
200 г.
Цукор
300 г.
Яйця
4 шт.
Борошно
700 г.
Сметана
100 г.
Цукрова пудра
3 ст. л.
Мелена кориця
3 ст. л.
Сода
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Розм'якшене вершкове масло розтерти з цукром. Додати по одному яйця. Добре перемішати.
02
Додати сметану і добре вимішати.
03
Борошно просіяти і змішати з содою.
04
У суміш з маслом поступово вводити борошно, замісити м'яке тісто. Воно не повинно прилипати до рук.
05
Поставити тісто в холодильник на півгодини.
06
З охолодженого тіста сформувати кульки і обваляти їх в суміші цукрової пудри і кориці.
07
Поставити випікати протягом 10 хвилин в духовку при температурі 190°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів