Куряче стегно в томатно-йогуртовому соусі - Image

Куряче стегно в томатно-йогуртовому соусі

Кількість порцій: 6Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Так як багато хто зараз звертається до здорового харчування, то і страви стають відповідними. Наприклад, давно відомо, що ввечері найкраще їсти рибу або куряче м'ясо - адже це легкі продукти, які не будуть відкладатися на вашій фігурі. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати курячі ніжки. Вони нітрохи не гірше так званого білого м'яса. У курячому м'ясі досить багато білка, і воно практично не жирне. Ще одна його перевага в тому, що куряче м'ясо досить швидко готується. І вам не доведеться витрачати багато часу на приготування страви. Томатно-йогуртовий соус робить м'ясо ще більш м'яким і надає йому ніжний смак.

Інгредієнти

Куряче стегно

6 шт.

Томатний сік

6 ст. л.

Йогурт

4 ст. л.

Цибуля

1 шт.

Імбир

за смаком

Часник

1 головка

Кінза

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

М'ясо замаринувати в томатному соку (3 ст. л.) і йогурті (2 ст. л.) на пару годин. Готувати краще на мангалі або в духовці 20 хвилин при температурі 150°C.

02

Для соусу в сковороді злегка припустити дрібно нарізану цибулю, додати суміш спецій, нарізаний часник.

03

Додати до соусу 3 ст. л. томатного соку, а через пару хвилин 2 ст. л. йогурту. Помішуючи, готувати на невеликому вогні 10 хвилин. Додати кінзу.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Куряче стегно в томатно-йогуртовому соусі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua