Торт до Хелловіну "Кладовище" - Image

Торт до Хелловіну "Кладовище"

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 25 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Скоро Хелловін, а значить, потрібно як слід підготуватися до вечірки. Всі пам'ятають про гарбузи, свічки та вбрання. А от варто подбати і про похмурий святковий стіл. Торт до Хелловіну «Кладовище» приведе у захват кожного і стане головною прикрасою столу. Коли ще готувати такий десерт, якщо не на Хелловін? Не дивлячись на свою страхітливу назву, торт дуже приємний і ніжний на смак. Аромат кориці в поєднанні з шоколадом і медом поманить у ваш будинок безліч гостей і "задобрить духів". Вдало доповнять торт запалені свічки. Подавайте десерт ближче до півночі, і нехай всі ваші гості посміхаються, поїдаючи ніжні і солодкі "надгробки".

Продукти для рецепту

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
25.70 - 30.50

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

125 г

Інгредієнти

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

160 г.

Мед Літній Мед 750г

30 г.

Шоколад молочний Бісквіт-Шоколад Old Collection з лісовим горіхом 32% 200г

300 г.

Масло вершкове домашнє

250 г.

Борошно 7 1кг

600 г.

Сода харчова 500г

5 г.

Сіль Єгипет

3 г.

Спеція Кориця мелена

10 г.

Мускатний горіх Еко мелений 10г

5 г.

Спеція Гвоздика мелена

3 г.

Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г

380 г.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

4 шт.

Кефір Зарог 2,5% 870г

180 г.

Пюре Alce Nero дитяче з яблук та гарбуза органічне 100г

290 г.

Імбир Еко мелений 20г

5 г.

Етапи приготування

01

В одній мисці змішати борошно, пекарський порошок, соду, імбир, мускатний горіх та гвоздику. В іншій мисці збити міксером масло та цукор (2-3 хвилини). Додати яйця, збиваючи масу після кожного доданого яйця. Знизити швидкість збивання до найнижчої та почергово додавати до тіста суміш борошна та кефір невеликими порціями, починаючи та закінчуючи борошном.

02

Додати гарбузове пюре, збити до однорідної маси. Змастити вершковим маслом глибоку форму для випікання та викласти її пергаментним папером, котрий також змастити вершковим маслом та злегка присипати борошном. Вилити тісто в підготовлену форму.

03

Розігріти духовку до 180°С. Випікати до золотистого кольору близько 40 хвилин. перевірити на готовність зубочисткою. Дати охолонути у формі 15 хвилин, потім витягнути, зняти папір та дати охолонути повністю.

04

Викласти корж на тарілку або тацю, застелену папером для випікання. Приготувати шоколадну глазур. Для цього змішати вершки та мед в маленькій кастрюлі, довести тільки до кипіння і відразу зняти з вогню. Додати шоколад та перемішати до однорідної маси.

05

Залити корж теплою шоколадною глазур'ю. За допомогою невеликої лопаточки рівномірно розподілити глазур зверху коржа, даючи їй вільно стікати вниз по боках торта.

06

Дати торту просочитися за кімнатної температури чи в холодильнику, якщо торт був приготований заздалегідь. Перед подачею на стіл посадити на торт 6 шматочків хрустких "надгробків".

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Чорнослив у шоколаді

Чорнослив у шоколаді

9

30 хв