Млинцевий пиріг з травами і грибною начинкою
- 1. Цибуля ріпчаста — 100 г.
- 2. Масло вершкове — за смаком
- 3. Печериці — 225 г.
- 4. Сіль — 0,5 ч. л.
- 5. Перець чорний мелений — за смаком
- 6. Борошно пшеничне — 100 г.
- 7. Молоко — 125 мл.
- 8. Сир моцарела — 50 г.
- 9. Цибуля зелена — 1 ст. л.
- 10. Яйце куряче — 1 шт.
- 11. Сир пармезан — 25 г.
- 12. Вода — 50 мл.
- 13. Суміш пряних трав — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Додати в блендер яйця, 75 мл. молока, воду, 100 г. борошна, 1,5 ст. л. вершкового масла, 0,25 ч. л. солі. Протягом 10 секунд перемішувати суміш. Додати в суміш подрібнені трави, перемішати, накрити плівкою миску з сумішшю, поставити в холодильник на 1 годину (ще краще якщо залишити на 2 доби).
На розігріту сковороду додати шматочок вершкового масла, обсмажити млинці з приготованого тіста, протягом 30 секунд, перевернути на іншу сторону, смажити ще 10 секунд. Кожен млинець після смаження викласти на холодну поверхню, вони повинні охолонути.
У сковороді на вогні розтопити шматочок вершкового масла, висипати подрібнену ріпчасту цибулю, обсмажити, не доводячи до золотистого кольору. Збільшити вогонь, додати ще трохи вершкового масла і тонко нарізані гриби. Додати сіль і перець за смаком. Смажити до м'якості грибів. Додати 1 ст. л. борошна, 50 мл. молока, тушкувати, поки рідина не випарується на половину. Додати терту моцарелу, перемішати. Прибрати з вогню.
Змастити деко вершковим маслом, викласти 2 млинця. Зверху викласти гриби, присипати нарізаною зеленою цибулею. Зверху накрити двома млинцями, повторити викладання начинки кілька разів, поки не будуть укладені всі млинці. Присипати пармезаном, поставити на 2 хвилини в духовку при температурі 180°C.