
Яблучні кільця фрі з корицею
Яблука - мабуть, найпопулярніший фрукт в нашій країні. Про його корисність можна говорити дуже довго. Постарайтеся зробити так, щоб яблука були присутні у Вашому раціоні якомога частіше. Найпростіший варіант - їсти сирі яблука. Але є варіанти цікавіше. Це соки, компоти, джеми, повидло, пироги з начинкою з яблук. А якщо ще згадати, що з яблук можна зробити сушку, їсти їх моченими або печеними. Ще один варіант використання яблук - яблучні кільця фрі з корицею. Дуже простий у приготуванні рецепт, що не вимагає багато часу. А результат - оригінальний, смачний десерт, яким можна порадувати своїх домашніх чи гостей.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл.
Масло вершкове домашнє
25 г.
Борошно 7 1кг
200 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
3 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
50 г.
Кориця Еко мелена 20г
1 ст. л.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Збити яйце, молоко і вершкове масло в мисці. Змішати борошно з розпушувачем і додати до яєчно-молочної суміші. Добре розмішати.
02
Видалити серцевину з яблук і нарізати їх кільцями по 5 мм. Змішати цукор і корицю.
03
Розігріти олію в глибокій сковороді. Занурювати яблучні скибочки в тісто і обсмажувати їх в олії по 2 хвилини з кожного боку. Викласти на паперовий рушник, щоб ввібрався зайвий жир і обваляти в цукрі з корицею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів