Яблучне печиво із вівсяних пластівців - Image

Яблучне печиво із вівсяних пластівців

Кількість порцій: 12Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Пироги з начинкою з яблук готувала, напевно, кожна господиня, а спробуйте приготувати яблучне печиво, причому печиво вівсяне. Треба зауважити, що вівсяне печиво всі люблять за ні на що не схожий, особливий смак, а з яблучним інгредієнтом до цього смаку додадуться нові смакові нотки. Запропоноване печиво без використання борошна та яєць. Основні інгредієнти - вівсяні пластівці і яблучне пюре з додаванням меду, оливкового масла, фундука та родзинок. Смачно і дуже корисно! Інгредієнти корисні всі, як на підбір. Якщо Ви - прихильник здорового харчування, цей рецепт для Вас. Дуже простий рецепт дозволить навіть господаркам, які не мають досвіду у випічці, приготувати це оригінальне печиво.

Продукти для рецепту

Пюре Gerber яблучне 80г
43.00 - 46.99

Пюре Gerber яблучне 80г

80 г

Інгредієнти

Пюре Gerber яблучне 80г

200 г.

Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г

1 пакетик

Кориця Еко мелена 20г

1 ч. л.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

25 мл.

Мед Літній Мед 750г

2 ст. л.

Пластівці вівсяні

400 г.

Фундук

50 г.

Родзинки

50 г.

Етапи приготування

01

Розігріти духовку до 160°С. Горіхи подрібнити.

02

З'єднати пюре, ваніль, корицю, масло і мед. Додати пластівці, горіхи і родзинки.

03

Вимішати суміш руками, всі інгредієнти повинні добре з'єднатися один з одним. Сформувати 12 кульок. Злегка розплющити печиво.

04

Випікати 30 хвилин, охолодити.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв