Дуже зелений салат - Image

Дуже зелений салат

Кількість порцій: 2Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Дуже яскравий зелений колір, дуже корисний для вашого організму склад і дуже гармонійний і несподіваний смак. Хіба можна протистояти такому унікальному набору. Соковите стигле яблуко, червона ароматна полуниця, ніжне ківі, оригінальна назва якого "китайський агрус". Але... це далеко не усе. Тут є і ароматна м'ята з волоськими горіхами, що зовсім не перешкодило приєднатися до цієї смачної компанії заморському авокадо, що за смаком нагадує суміш вершкового масла з пюре із зелені, з легким горіховим присмаком. І усе це багатство щедро приправлене золотим медом. Не відмовте собі в задоволенні поласувати цим фруктово-горіхово-медовим дивом.

Інгредієнти

Авокадо

1 шт.

Яблуко

1 шт.

Лайм

1 шт.

Ківі

1 шт.

Мед

2 ч. л.

М’ята

25 г

Горіхи волоські

30 г

Етапи приготування

01

Помити яблуко, вирізати серцевину і нарізати його кубиками (або скибочками, за бажанням).

02

Очистити ківі і нарізати скибочками.

03

Приготувати заправку: м'яту і горіхи дрібно порубати ножем, змішати з медом, додати сік 1 лайма.

04

Очистити авокадо, видалити кісточку і нарізати кубиками.

05

Всі інгредієнти змішати і додати заправку.

06

Смачного!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв