
Вегетаріанська запіканка
Пропонуємо вам рецепт прекрасної вегетаріанської запіканки. Готується дана запіканка зовсім недовго. Зате в підсумку ви отримаєте неймовірно корисну і смачну страву. Інгредієнти, які входять до складу даної страви, обумовлюють цю корисність. Дана страва відмінно підійде в якості легкої некалорійної і корисної вечері. Також запіканка відмінно урізноманітнює пістне меню. А ще, як пістна страва, вона відмінно впишеться на стіл у Святий Вечір перед Різдвом. До речі, страви на основі цукіні дуже добре вживати людям, які страждають хворобами травлення, серцевими хворобами. Крім цього, корисні властивості цукіні нормалізують обмін речовин і поліпшують склад крові, виводять з організму токсини.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець зелений фасований
3 шт.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Цукіні
3 шт.
Цибуля
2 шт.
Часник
2 зубчики
Олія соняшникова салатна 500мл
3 ст. л.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
2 ст. л.
Засіб для прочищення труб Splito для гарячої води 70г
150 мл.
Петрушка 70г
за смаком
Перець червоний Мрія мелений 20г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Нарізати цукіні кубиками. Болгарський перець очистити і нарізати.
02
Помідори ошпарити окропом, зняти шкіру, нарізати кубиками. Цибулю дрібно посікти.
03
Розігріти в сковороді олію, обсмажити солодкий перець, додати помідори, подрібнений часник і цибулю. Перемішати і готувати 20 хвилин.
04
Форму змастити олією, посипати панірувальними сухарями.
05
Викласти шарами цукіні і приготовані овочі, посипаючи кожен шар червоним меленим перцем і сіллю.
06
Влити гарячу воду. Запікати в духовці 30 хвилин при температурі 120°C. Прикрасити петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів