
Овочеве рагу з грибами
Овочеве рагу з грибами - дуже оригінальна і актуальна страва. Вона порадує вас своїм ніжним смаком. До того ж вона низькокалорійна і не містить м'яса. А значить вона добре підійде для вегетаріанців, людей, які бажають скинути зайву вагу або ж просто стане відмінною альтернативою в піст. Адже погодьтеся, що в піст, особливо в перші дні, дуже легко придумувати різні страви. Але потім фантазія трошки вичерпується. Але ця страва не набридне вам ні в піст, ні в звичайний день. Крім того, страва дуже поживна і корисна. Її можна подавати, як основну страву, а для тих, хто не дотримується ні дієти, ні посту її можна подавати, як гарнір до м'яса. Страва виходить смачною. Її ніжний овочевий смак дуже добре підкреслює біле вино.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста цвітна
1 качан
Морква
2 шт.
Цибуля
2 шт.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Часник
2 зубчика
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
300 г.
Паприка Novus сушена мелена 20г
2 ст. л.
Орегано Auchan 20г
0,5 ч. л.
Базилік Kotanyi подрібнений 9г
0,5 ч. л.
Чебрець Metro Chef подрібнений 60г
0,5 ч. л.
Спеція Перець духмяний мелений
0,5 ч. л.
Вино L`Odalet Chardonnay біле сухе 0,75л
150 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Качан цвітної капусти розділити на невеликі суцвіття. Цибулю, помідори та моркву порізати невеликими шматочками.
02
Печериці порізати на половинки. Зубчики часнику дрібно порізати і змішати з овочами. Поставити на вогонь на 10 хвилин.
03
Через 10 хвилин влити в овочі вино, додати спеції, посолити за смаком, накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів