Цвітна капуста, обсмажена в сухарях - Image

Цвітна капуста, обсмажена в сухарях

Кількість порцій: 3Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Якщо ви любитель цвітної капусти, вам сподобається цей рецепт. Тут її смак зберігається практично незмінним, але вона набуває нових властивостей - стає хрусткою і з апетитною золотистою скоринкою. Якщо ви хочете трохи поекспериментувати, додавайте до панірувальних сухарів будь-яку подрібнену зелень за смаком - свіжу або суху - це може бути петрушка, кріп, базилік, орегано ... Приправи також можна використовувати будь-які на ваш розсуд, але не перестарайтеся, все-таки у цвітної капусти дуже тонкий смак, тому його дуже легко перебити.

Інгредієнти

Цвітна капуста

700 г

Яйця

2 шт.

Паніровочні сухарі

100 г

Сушений базилік

2 ст.л.

Рослинна олія для підсмажування

100 мл

Сіль

за смаком

Мелений чорний перець

за смаком

Приправа (будь-яка)

за смаком

Етапи приготування

01

У великій каструлі доведіть воду до кипіння.

02

Тим часом розділіть цвітну капусту на окремі великі суцвіття. Посоліть киплячу воду і відваріть в ній капусту протягом 10 хвилин.

03

Потім злийте воду, остудіть капусту і розділіть її на на ще дрібніші суцвіття.

04

Яйця злегка збийте виделкою з сіллю і перцем.

05

Сушений базилік або іншу зелень (якщо вона свіжа - дуже дрібно поріжте її) з'єднайте з панірувальними сухарями. Також до сухарів можна додати будь-які прянощі і приправи за смаком, якщо ви хочете більш ароматну паніровку.

06

У сковороді розігрійте олію.

07

Кожне суцвіття капусти спочатку вмочіть в яйця, потім обваляйте в панірувальних сухарях

08

Обсмажте капусту в розігрітій рослинній олії з двох боків до золотистого кольору.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Цвітна капуста, обсмажена в сухарях – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua